Ex-leerling richt ravage aan in kleuterklas

De kleuters van de Pinielschool die gisteren met frisse moed naar school gingen, schrokken zich een ongeluk bij het zien van de aangerichte ravage in de klas. De school is gevestigd aan de Nieuwweergevondenweg.  Besmeurde muren en tafels, kapot geslagen stoelen, uiteen gereten knuffels, gescheurde schriften her en der. De kleuters zijn door het vandalistisch gedrag van een ex- leerling veel spullen kwijtgeraakt. De kleuterleidster vertelt dat zij door de schoolleider op de hoogte werd gebracht van het gebeurde. De 11- jarige ex- leerling was afgeschreven van de school wegens wangedrag. Volgens de kleuterleidster heeft hij de daad met nog twee andere jongens gepleegd. Hij is zelfs ‘zo brutaal geweest’ om zijn naam op het bord te schrijven. Wat het werkelijke motief is geweest, is bij de school onbekend.

error: Kopiëren mag niet!