Benschop beste afdelingshoofd

Op vrijdag 8 maart 2013 is voor het eerst in theater Thalia de ‘Police Award Night’ gehouden. Daarbij is door de structuurleiding van de vijf structuren binnen het politiekorps de beste medewerker, het beste afdelingshoofd/manager en de beste afdeling genomineerd om in aanmerking te komen voor de ‘award’ van beste medewerker, beste afdelingshoofd en beste afdeling van het KPS over het dienstjaar 2012. Beste medewerker is geworden majoor Johannes Pinas, beste afdelingshoofd is geworden hoofdinspecteur Stanley Benschop en beste afdeling Operatie De Nieuwe Weg.
De award voor beste afdelingshoofd/manager is door de korpschef aan Benschop overhandigd en de award voor beste afdeling is door Justitie en Politie-minister Edward Belfort overhandigd aan de vertegenwoordiger van “Operatie De Nieuwe Weg”-inspecteur Krishnakoemar Binda. Alle genomineerde medewerkers, afdelingshoofden/managers en afdelingen hebben een nominatie-award ontvangen. De afdeling Publiciteit en Informatiedienst was een van de genomineerde afdelingen. Het is de bedoeling dat deze activiteit een jaarlijks terugkerend evenement zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!