Adjunct-districtssecretaris Nageswar: ‘Kwaadwilligen plaatsen steeds VHP-vlaggen op mijn erf’

1 Adjunct DS NageswarTot twee keer toe binnen korte tijd hebben kwaadwilligen VHP-vlaggen geplaatst op de schutting en achtererf van adjunct-districtssecretaris van het commissariaat Nickerie, Geeta Nageswar. Toen de vlaggen geplaatst werden, was de adjunct-districtssecretaris aan het werk. ‘De tweede keer werd ik gebeld door een VHP’er, die vroeg of ik nog daar woonde. Ik kwam meteen naar huis en zag een vlag bevestigd aan de schutting en eentje op het achtererf. Ik vroeg de arbeiders die mijn woning aan het renoveren waren of er iemand geweest was. Ze zeiden dat het al geplaatst was toen ze daar kwamen. Ik heb de vlaggen weggehaald en netjes  laten bezorgen bij VHP-parlementariër in Nickerie, Lekhram Soerdjan’, vertelt Nageswar, die ex-VHP’er is. ‘Ik heb de partij jaren gediend en heb uit respect de vlaggen niet weggegooid.’
‘Ik heb geen idee wie dit doet en waarom. Ik wil de mensen van de VHP ook niet beschuldigen, want misschien worden de vlaggen geplaatst door mensen van andere partijen, die mij in een kwaad daglicht willen stellen’, vertelt Nageswar. Ze vertelt dat haar dienstwoning momenteel gerenoveerd wordt door deze regering. ‘Misschien kunnen bepaalde mensen dit niet zien.’ Nageswar heeft geen politiezaak van gemaakt, maar heeft dc Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie van het gebeurde op de hoogte gesteld. ‘De dc is ook hulpofficier van justitie, dus hij weet wat hij met deze informatie moet doen’, zegt Nageswar. ‘Ik vraag de Nickeriaanse gemeenschap mij met rust te laten. Ik ben een werkende vrouw en wil genieten van mijn rust als ik thuis kom’, zegt ze.

error: Kopiëren mag niet!