Michelle Haukes 1st Runner Up Indian Princess International

Michell Haukes, 2e van links
Michell Haukes, 2e van links
Michelle Haukes heeft als allereerste Surinaamse deelneemster, aan de Indian Princess International Pageant, Suriname op internationaal niveau hoog op de kaart gezet! Vanuit 15 landen reisden verschillende deelneemsters af naar Mumbai, India, om mee te strijden voor de fel begeerde titel van ‘Indian Princess International 2013’. Michelle Haukes, Indian Princess Suriname, imponeerde de jury met haar geweldige charme en behaalde de trotse titel van 1st Runner Up Indian Princess International. Miss Bangladesh wist de troon te bemachtigen en Miss Zuid Afrika eindigde als 2nd Runner Up.
Michelle kwam op 19 februari j.l. aan in de filmstad Mumbai waar zij begon aan de voorbereidingen voor de grote finale die heeft plaatsgevonden op 8 maart j.l.. De eerste week verbleven de contestanten in de luxe Blue Ocean Resort en Spa in Ganpatipule, in het zuiden van Mumbai, waar zij werden getraind op het gebied van Communication Skills, Attire and Mannerism, power yoga, dans en catwalk technieken.
Indian Princess International, “A unique Beauty Pageant” is het initiatief van Mr. Sunil Rane, Atharva Group of Institutes, Mumbai. Het biedt een podium aan dames van Indiase origine, die grote ambities hebben in de wereld van Fashion, Beauty and Entertainment. Alle internationale contestanten worden tijdens deze schoonheidswedstrijd opgeleid en begeleid om deze perfectie te bereiken.
De finale van de Indian Princess International verkiezing, een grandioos evenement dat meer dan 5000 bezoekers nationaal als internationaal trok, vond plaats op 8 maart 2013 in het chique Tulip Star, Mumbai in India. De winnares krijgt onder andere een modellen contract aangeboden bij een van de grootste modellenbureaus in India en zal modellenwerk verrichten over de hele wereld.
De 22jarige Michelle Haukes uit Paramaribo werd gekroond tot Indian Princess Suriname. De Indian Princess Suriname verkiezing, gehouden in Nederland, geeft talentvolle dames, die met beide benen in de maatschappij staan, de mogelijkheid om zich te presenteren aan een professionele jury die hun kwaliteiten zal beoordelen. Indian Princess Suriname is qua inhoud meer dan een schoonheidswedstrijd. De winnares dient zich bewust te zijn van de ontwikkelingen en veranderingen in de maatschappij waarin zij leeft en wilt hier graag een positieve bijdrage aan leveren. Sharla Rambhadjan, Vision Events, de organisator van Indian Princess Suriname, zegt zeer trots te zijn met de behaalde titel van 1st Runner Up.

error: Kopiëren mag niet!