Mensentrekker veroordeeld tot 8 maanden

Remy Baard gaat voor 8 maanden de bak in. Op 8 juni 2012 kreeg de verdachte een woordenwisseling met een man. Hij bewapende zich met een houwer. Hij sloeg de man eerst met een houwer. Vervolgens haalde hij een mes tevoorschijn waarmee hij zijn tegenstander tijdens de worsteling neerstak. Pas toen hij merkte dat het slachtoffer zwaar gewond was geraakt, stopte hij met zijn handelingen. Uit het politioneel onderzoek is gebleken dat de verdachte na de woordenwisseling huiswaarts was gekeerd. Hij was naderhand, gewapend met een houwer en een mes, naar de verdachte gegaan. De verdachte heeft volgens rechter Albert Ramnewash met voorbedachte rade het slachtoffer neergestoken. De kantonrechter achtte een straf van 12 maanden, waarvan 4 voorwaardelijk met aftrek, en een proeftijd van 3 jaar  passend en geboden.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!