Bromfietser overleden

De 64-jarige bromfietser, Gimin Ponimin, is vrijdagavond omstreeks 23.00 uur in het ziekenhuis overleden. Gimin was eerder op de dag en wel omstreeks 16.50 uur betrokken bij een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Helena Christinaweg en de Poerwodadiweg. Gebleken is dat beide bestuurders reden over de Helena Christinaweg, komende vanuit de Magentakanaalweg gaande richting de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Poerwodadiweg verleende de bromfietser geen voorrang aan de personenauto. Hij sloeg zonder om op te letten rechtsaf de Poerwodadiweg in, met het voor hem noodlottig gevolg. Per ontboden ambulance werd hij vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij ter verpleging was opgenomen en later op de avond het leven liet. De autobestuurder, die in het bezit is van een geldig rijbewijs, verkeerde niet onder invloed van alcohol. De verkeersunit van Wanica is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!