Troefcallers Kampoe ook Sterrenkampioen

1 Troefcallers Kampoe ook SterrenkampioenNa prolongatie van het landskampioenschap, heeft troefcallvereniging Kampoe ook het Sterrentoernooi van de Surinaamse Troefcallbond gewonnen. Aan het Sterrentoernooi doen de top 4-verenigingen van de reguliere competitie mee. Na 2 speeldagen hadden alle verenigingen 2 punten. De laatste speeldag moest de doorbraak brengen. Ekta won met 33 puntenverschil van De Rest en werd semikampioen. Kampoe speelde tegen aartsrivaal en semikampioen Mahaan de laatste partij. Een herboren Kampoe won met 126 punten deze wedstrijd, waarbij ze ook 2 baunies gaven.
Op deze dag vond ook de prijsuitreiking plaats van de reguliere competitie. Voor de 12de maal werd Kampoe de kampioen. Semikampioen werd Mahaan en Ekta eindigde als derde. De topscorer van afgelopen seizoen is wederom geworden Kampoe-captain Ramon Ramautarsing met 232 punten. Vorig seizoen was hij ook de speler met de meeste punten. Het koppel met de hoogste score het afgelopen seizoen kwam ook uit de gelederen van Kampoe. Het gaat om voorzitter Jitin Ramcharan en Rawien ‘Swako’ Sewak. Ze haalden 71 punten. De baunie-koning van afgelopen competitiejaar was de Formula-speler Ram Balkaran. Hij deelde er 6 uit aan zijn tegenstanders. De eerste baunie van het seizoen werd gegeven door het ervaren Mahaan-koppel Sandro Colli-Marciano Sastro.
De jongens van Kampoe vertrekken op 5 april richting Nederland om hun dubbele kampioenschap te vieren en hun krachten overzees te meten.

error: Kopiëren mag niet!