Stichting Kulturu Djari organiseert theaterspektakel

De Stichting Kulturu Djari organiseert op vrijdag 08 maart in de Anthony Nesty Sporthal in verband met de Internationale Dag van de Vrouw een theaterspektakel met als centraal thema ‘Huiselijk geweld’. De Stichting Kulturu Djari is opgericht op 16 oktober 1998 en heeft sinds haar oprichting door middel van het uitvoeren van projecten en activiteiten haar doelen trachten te verwezenlijken. Het doel van deze activiteit is om vanuit de theaterwereld de strijd aan te binden tegen huiselijk geweld. Dit project gaat de stichting uitvoeren met medewerking van andere organisaties, zangers en acteurs. De groepen en artiesten die zullen deelnemen zijn A Sa Go, Rahmalbuiten, Bribi Ministries, Patricia van Daal, Koyeba, Damaru, Liesbeth Peroti, Celestine Raalte en Flipdancers. Volgens de regisseur van het theaterspektakel, Humphrey van Hetten, loopt alles vlot. De artiesten zijn helemaal klaar voor de show. Ze zullen de boodschap overbrengen naar de gemeenschap om geweld tegen vrouwen tegen te gaan. Hij doet een beroep op een ieder om zeker te komen naar de show.

error: Kopiëren mag niet!