Jong Aurora buigt wederom hoofd voor Slee Juniors

Jong Aurora heeft voor de tweede maal van het seizoen in de voetbalcompetitie van de Nieuwe Generatie Voetbalbond (NGVB), het hoofd moeten buigen voor Slee Juniors. In de eerste ronde won Slee Juniors reeds met 4 -3, nu werd het een  magere 2 – 1 zege.  Bij de rust kwamen beide ploegen na een zeer agressieve start tot een 1 – 1 gelijke stand door doelpunten van Robby  Bodjie voor Slee en  Norius  Amimba voor Jong Aurora. In de 58ste minuut scoorde Densi Amiemba het winnende doelpunt voor Slee Juniors. De spelers Romeo  Haabo van Slee Juniors en  Wondo Gregor van Jong Aurora kregen de rode kaart van scheidsrechter Brain Sabajo. Verder ontvingen zes spelers, waarvan elk ploeg drie, de gele kaart. PVV herstelde zich van de nederlaag tegen Jong Aurora en maakte geen fouten tegen Benfica. Het werd een 5-1 overwinning, na een 2-1 rustscore. Roche Pakoen ( 3 x), Ashiskumar Anroedh en de van een blessure teruggekeerde Regilio  Frankel scoorden. Voor Benfica scoorde  Braine Boobe, terwijl Ivanildo Pinas goed was voor een rode kaart van scheidsrechter Clyde Fabies.   Vasas snoepte dinsdagavond in de inhaalpartij, een kostbaar puntje af van Alabi Boys, door een 2 – 2 gelijk spel na een 1 – 0 voorsprong bij de rust. Voor Vasas scoorden Faustino  Koster en Guno Diekan uit een strafschop. Voor Alabi Boys scoorde Sente Abauna beide doelpunten, waarvan 1 uit een strafschop. De  speler Eslie  Banai mocht na tweemaal gele (dus rood) het speelveld verlaten. Flora kon maar 20 minuten spelen in zijn inhaalwedstrijd en met een 6 – 0 overwinning naar huis terug keren. Napoli verscheen andermaal onvoltallig voor haar wedstrijd. Met 8 spelers op het veld startte Napoli de strijd. In de 20ste minuut bleven maar 7 spelers op het veld over na een uitval wegens blessure. De doelpuntenmakers bij  Flora waren Onan Goudmijn en Valentino Wilsterman elk tweemaal, Kevin Koningsbloem en Stef Krimbo. Voor zondag staan er vier wedstrijden op het programma: om 10.00 uur Flora tegen Puwanani, Slee Juniors tegen  Benfica, Vasas tegen Napoli en Alabi Boys tegen  Jong Aurora.