Bueno Wens schiet Takdier Boys naar volgende ronde

IMG_9838Bintang Baru krijgt 5 rode kaarten tegen Botopasie
De SVB/Suribet Bekercompetitie is woensdagavond aangevangen. Er werd meteen op drie locaties gespeeld. In de eerste ronde spelen lidbondenploegen tegen Eersteklassers. In het George Deulstadion won Takdier Boys van gastheer Sunny Point. Het werd een 1-0 overwinning voor de Eersteklasser. Bueno Wens schoot in de eerste helft het gouden doelpunt binnen.
Botopasie scoorde 6 keer tegen Bintang Baru op Saramacca. Maar de ploeg van Saramacca bleef niet achter en scoorde 5 keer. Weliswaar geen doelpunten, maar rode kaarten. Hierdoor kwamen ze in de 81ste minuut met 7 man te staan op het veld, waardoor de scheidsrechter genoodzaakt was dit duel te staken. Botopasie won met 6-0 door goals van Sly Seedo (3x), Dennis Doekoe (2x) en Ravelli Petrusie.
Semo leek op het Pehchanveld voor een stunt te gaan zorgen tegen Kamel Dewaker. Bij rust nam ze een 2-1 voorsprong door goals van Yves Gaaga en Edwin Mina. Maar Kamel Dewaker sloeg heel hard terug in het tweede bedrijf en maakte de ploeg van Semoisi af met 2-5. Furgill Nijda (4x) en Edward Imankarijo scoorden voor de ploeg uit Livorno.
De bekerwedstrijd tussen All Star 2010 en Voorwaarts van vrijdag 02 maart 2013 is wegens bijzondere omstandigheden uitgesteld naar woensdag 13 maart 2013 om 20.00u in het Domburgstadion.

error: Kopiëren mag niet!