Airco-installateur neemt bracelet van Euro 3000 uit woning

De airco-installateur C.K. is gisteren aangehouden. Hij ging dinsdag bij een van zijn klanten langs voor een servicebeurt aan een airco. Tijdens de werkzaamheden zag een minderjarig familielid dat C.K. iets in zijn zak stopte. Naderhand merkte de benadeelde op dat zijn bracelet van Euro 3.000 nergens was te vinden. Hij had zijn bracelet in die ruimte gelaten. De benadeelde deed aangifte hierover. Naar aanleiding van de verklaring van het familielid werd de installateur op de politiepost De Nieuwe Grond uitgenodigd. Daar legde hij een volmondige verklaring af. Hij verklaarde het sieraad te hebben doorverkocht aan de illegale goudopkoper M.O. Ook M.O. werd op dezelfde dag door de politie in de kraag gevat. Hij verklaarde het sieraad te hebben gesmolten en vervolgens te hebben doorverkocht aan een onbekende. Zowel C.K. als de heler M.O. is in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!