Paranam pakt 2 bonuspunten met winst op Arsenal

In de Eersteklasse van de Domburg Sportbond (DSB) werd woensdagavond de wedstrijd gespeeld tussen SV Paranam en SV Arsenal, voor beide ploegen een heel belangrijke wedstrijd. Paranam speelde voor de 2 bonuspunten in de finaleronde, Arsenal voor een plek in de top 4. Na meer dan een half uur spelen stond Paranam al voor met 2-0 door doelpunten van good old Ronny Vrede. Meteen na start van de tweede helft kwam Arsenal terug via Jonathan Wortel (2-1). Maar de gelijkmaker van Arsenal kwam niet. Met nog 5 minuten te spelen maakte Olton Amoksie de wedstrijd af door de 3-1 te scoren voor Paranam. Hierdoor is Paranam verzekerd van de 2 bonuspunten in de finaleronde, Arsenal moet nog strijd leveren om in de top 4 te komen.
Zaterdag kan ook de kampioen in de Tweedeklasse bekend worden. Koploper Kesuzu heeft een gelijkspel nodig tegen Anuraag 2 om te promoveren naar de Eersteklasse.