LSO-voorzitter Randjitsing: ‘Politiek gelieerde personen kunnen de SVB niet draaien’

De Livorno Sportorganisatie (LSO) volgt de verrichtingen op weg naar de verkiezingen van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) op de voet. Volgens LSO-voorzitter George Randjitsing gaan politiek gelieerde mensen nooit deze bond kunnen draaien. ‘Als ik de eerste lijst die zoal bekend is geworden volgt, dan zie je een paar politieke figuren. Ze hebben nooit een lidbond goed kunnen draaien, wat gaan ze kunnen doen bij de SVB’, vraagt Randjitsing zich af. ‘De SVB moet geleid worden door integere personen die zich niet bemoeien met de politiek. Het moeten mensen zijn die hun sporen hebben verdiend in de voetballerij.’
Randjitsing zegt zelf niet te denken aan een post in het SVB-bestuur. ‘Ik wil me volledig concentreren op de LSO en het goed werk voortzetten. Misschien als ik ooit geen LSO-voorzitter ben, ik in die richting ga kijken, maar voor nu niet’, zegt hij. Randjitsing verklapt tegenover Dagblad Suriname dat ook hij met een paar mensen bezig is een kandidatenlijst samen te stellen. ‘Er zijn nog 3 maanden te gaan naar de verkiezingen toe. Ik ben bezig een gemengde lijst samen te stellen met integere personen en mensen die hun sporen hebben verdiend in de voetballerij. Als de lijst zover is, zullen we dat presenteren aan het publiek’, zegt Randjitsing.
Voor zover Randjitsingh het merkt in het veld, zullen voor de bestuursverkiezingen bij de SVB niet een of twee, maar zeker drie tot 4 kandidatenlijsten ingediend worden. Een ding wat hij zeker weet is dat sinds het bestuur Bhoendie, alle kandidatenlijsten die hij ondersteund heeft, de verkiezingen gewonnen hebben.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: