Bejaarde man staat terecht voor heling

De 69-jarige Imro A. wordt verdacht van heling. Zijn woning heeft hij als het ware tot een opslagruimte gemaakt waar gestolen spullen worden opgeslagen. De politie kreeg een melding dat deze man spullen die van diefstal afkomstig zijn, opkoopt. De politie ging op onderzoek uit en trof een aantal gereedschappen aan. Op de zitting verklaarde Imro dat de spullen hem toebehoren. Later verklaarde hij dat ze van zijn zoon zijn. Rechter Dinesh Sewratan stelde deze zaak uit. Voor de volgende zitting zullen vier getuigen worden gedagvaard. Imro is niet aangehouden. Hij werd aangezegd om aanwezig te zijn op de volgende behandeling. Advocaat Valery Piqué staat de verdachte juridisch bij. Hij heeft behoefte om twee verbalisanten te horen.
Saskia Bandhan    

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: