Inrit brandweerkazerne Jarikaba wordt betegeld

Inrit brandweerkazerne Jarikaba wordt betegeldHet aannemingsbedrijf Supra moet in opdracht van het ministerie van Openbare Werken de inrit van de brandweerkazerne te Jarikaba betegelen. De aannemer is momenteel bezig met de voorbereidingswerkzaamheden. De kazerne staat aan de Mr. P. Chandishawweg. Rayon-commandant van Jarikaba Eugene Mazel zegt dat de aannemer thans bezig is met de graafwerkzaamheden vanwege de slechte bodemgesteldheid. De bedoeling om deze op te vullen met grind, waarna er een laag scherpzand op komt. Hierna zal het complex betegeld worden, zodat de brandweervoertuigen makkelijker in en uit kunnen rijden. Verder zegt hij dat de brandweerwagen van deze kazerne momenteel op het hoofdkantoor van het Korps Brandweer Suriname is geplaatst.
De commandant is de districtscommissaris (dc) van Saramacca, Arunkoemar Ramdhani, zeer erkentelijk voor zijn inzet en ondersteuning vanaf het begin van dit project. Ook de dr-leden van Saramacca en rr-leden van Jarikaba hebben aan dit project hun medewerking verleend. Volgens Ramdhani is het ressort Jarikaba het dichts bevolkt. De dc zegt dat deze kazerne de tweede zal zijn in Saramacca. Groningen heeft al een brandweerhuis. De burgervader van Saramacca hoopt dat voor de ressorten Calcutta en Tijgerkreek ook een kazerne wordt opgezet, zodat de burgers van deze ressorten zich ook veiliger zullen voelen bij eventuele calamiteiten.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: