De Witte Lotus organiseert lange afstandzwemwedstrijden

De zwemafdeling van De Wittel Lotus (DWL) organiseert komend weekend de Southern Commercial Bank August Hens De Witte Lotus 1500m wedstrijden. Deze lange afstandzwemwedstrijden zijn vernoemd naar de bekende zwemcoach August Hens en worden gesponsord door de  Southern Commercial Bank. De deelnemende verenigen zijn De Dolfijn, Oase, De Witte Lotus, Neptunes en VOS. Er zal gezwommen worden in het zwembad van DWL.
De wedstrijden beginnen op vrijdag 25 januari om 16.00 uur. Er zal gezwommen worden in de 800m klasse voor atleten van 10 jaar en jonger. Bij de prestatieklasse zal er op de 1500 meter gestreden worden met limieten: voor de dames 27.30 minuten en de heren 25.30. Er is ook een mastersklasse voor de iets oudere zwemmers. Die kunnen kiezen voor de 800m of 1500m. Op zaterdag komt de wedstrijdklasse in actie vanaf 16.00 uur. De limieten zijn hier scherper: 23.30 voor de dames en 21.30 voor de heren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: