Vrouw tracht zelfmoord te plegen

Het is de laatste tijd vaker voorgekomen dat vrouwen zich van kant willen maken. Ook proberen zij hun onschuldige kinderen erbij te betrekken. De oorzaak ligt heel vaak in de relationele sfeer. Een vrouw heeft zaterdagochtend omstreeks 4.00 uur getracht de hand aan zichzelf te slaan met een wapen. Uit informatie blijkt dat zij een schot op haar been heeft gelost. Haar man die ook erbij was, werd door dezelfde kogel geraakt. Dit voorval deed zich voor aan de Izaak Burnetstraat te Kwatta. Het echtpaar werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Over hun gezondheidssituatie is er nog geen informatie. Niet lang terug was de samenleving geschokt door een familiedrama te Leiding 8. Daar heeft een vrouw getracht zichzelf en haar 11-jarige dochter van kant te maken. Van de politie wordt vernomen dat de vrouw en het 11-jarige meisje reeds ontslagen zijn uit de ziekeninrichting. De vrouw is ingesloten ter zake poging tot moord.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: