Trinidad deporteert illegale Surinamers

Minister Jack Warner van Nationale Veiligheid van Trinidad and Tobago heeft op een persconferentie aangegeven dat illegale immigranten uit Suriname, Cuba, Tsjechië, Gambia, Ghana, Indonesië, Mexico, Nepal, Pakistan, Siërra Léon, Sri Lanka, Syrië, Zwitserland, Engeland, USA en Vietnam het land zijn uitgezet. De afgelopen twee jaren heeft T&T bijkans 750 illegale immigranten en criminelen het land uitgezet. Statistieken van de US Immigratieafdeling tonen dat de USA tussen 2011 en 2012, 630 criminelen die hun straf hebben uitgezeten voor strafbare feiten als drugstransport, roofovervallen, vuurwapenbezit en verkrachting, terug heeft gestuurd naar T&T. In 2011 zijn er 272 illegale immigranten T&T uitgezet met Guyana aan top met 121 personen. Voor 2012 zijn de volgende statistieken vrijgegeven: 283 illegale Guyanezen, 60 Jamaicanen, 43 Chinezen, 16 personen uit Dominicaanse Republiek, 9 uit Colombia en 10 uit St. Vincent.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: