SPI krijgt gerenoveerde toiletten

IFAan het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI) zijn  gistermorgen gerenoveerde toiletgroepen overgedragen. Het SPI is tweemaal winnaar geweest van de Telesur-Staatsolie Got Talent Show. Dit  is een tv-show waaraan Surinaamse middelbare scholen meedoen. In teams van 6, gaan ze 6 weken lang in 10 tv-shows voor de hoofdprijs: een make-over van hun school ter waarde van USD 10.000. Telesur-Staatsolie Got Talent stimuleert jongeren om creatief bezig te zijn in de grote schoolvakantie. Voor elke show krijgen de scholenteams een creatieve opdracht in zang, dans, drama of een combinatie daarvan. SPI heeft de prijs van de 2 gewonnen shows besteed aan renovatie van de toilettengroep. Volgens directeur Jagroep van het SPI, was het zeer noodzakelijk om de toiletten te renoveren. ‘Wij zijn erg trots op onze studenten, want dit is mogelijk gemaakt door hun. Wij hopen dat de studenten er goed gebruik van zullen maken en er zuinig op zullen zijn.’ Frans Eersteling heeft namens Telesur de overdracht gedaan. Hij hoopt ook dat de studenten heel zuinig zullen omgaan met de nieuwe faciliteiten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: