Broers aangehouden voor inbraak Meursweg

De broers R.S. en S.S. zijn gisteren aangehouden door de politie van Onverdacht. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een diefstal doormiddel van inbraak. 0p 10 januari is inbraak gepleegd aan de Meursweg. Uit de woning zin ondermeer weggenomen een lichtmotor, 2 fototoestellen, 2 horloges, een cirkelzaag, een lasmachine en een tegelsnijder. Men is de woning binnengedrongen toen de bewoners niet aanwezig waren. Tijdens huisonderzoek bij de verdachten is een groot deel van de gestolen goederen terug gevonden. In het verlengde van deze zaak heeft de politie ook een machinegeweer in beslag genomen. Onderzocht zal worden van waar dat wapen afkomstig is. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van bureau Geyersvlijt. In deze zaak is een derde verdachte in beeld gebracht. Hij wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: