Datum officiële benoeming Adron-directeur niet bekend

Datum officiele benoeming Adron directeur niet bekendDe aankomende directeur van Adron, Soedeshchand Jairam, had begrepen dat hij vanaf januari zijn bevoegdheden als directeur zou mogen uitvoeren. Maar de exacte datum is hem nu niet bekend. Hij weet wel dat er een hele procedure aan vooraf gaat en dat het wat tijd in beslag zal nemen. Na 1.5 jaar wachten op de beloofde functie, werd op 29 december 2012 tijdens een massameeting in Ocer door de president aangekondigd dat Jairam eindelijk de functie mag bekleden.
De landbouwdeskundige is blij dat hij na 2004 weer in functie wordt hersteld. Hij noemt zijn benoeming ‘ambtelijk’, omdat hij altijd al in dienst was van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Als laatst fungeerde hij als coördinator Regio West. In 2004 werd hij ontheven als regiocoördinator door de regering Venetiaan II. De ex- parlementariër tevens voorzitter van de PVF zegt het geloof te hebben dat hij het werk als directeur van Adron wel aankan. Hij ziet het als een enorme uitdaging.
Jairam sluit niet uit dat de PVF in 2015 de verkiezingen samen ingaat met de NDP. Hij geeft aan dat hij in parlementair verband altijd al een goede samenwerking heeft gehad met de NDP. De PVF zat samen met de NDP in de periode 2000-2010 in de oppositie. Ondanks de PVF tijdens de verkiezing van 2010 niet terugkwam, is er toch een mate van samenwerking geweest met de NDP- parlementariërs.

error: Kopiëren mag niet!