Verruimde DNA-commissie bereidt wetsontwerpen gouddeals voor

Een 13 leden tellende commissie van rapporteurs onder leiding van Rabin Parmessar buigt zich over de twee ingediende wetsontwerpen betreffende de gouddeals met Iamgold en Surigold. Normaliter bestaat een commissie uit 7 leden (4 coalitie/3 oppositie), maar vanwege het belang van deze vraagstukken was de noodzaak aanwezig deze uit te breiden naar 13 (8 coalitie/5 oppositie). Vandaag zullen de wetsontwerpen in commissieverband worden besproken. Morgen komt het parlement in huishoudelijk verband bijeen. Vandaag zal het besluit worden genomen of de wetsontwerpen morgen ook in een openbare vergadering behandeld zullen worden. Alle 52 parlementariërs hebben de twee lijvige wetsontwerpen gisteren ter bestudering meegekregen.
In de commissie hebben verder zitting de leden Oesman Wangsabesarie, Henk Ramnandanlal, Ronnie Brunswijk, Paul Somohardjo, Frederik Finisie, Hugo Jabini, Harish Monorath, Ronald Venetiaan, Radjkoemar Randjietsingh, Ronny Asabina, Asiskumar Gajadien en Carl Breeveld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: