Mobiele applicaties van Suriname, voor Surinamers door Surinamers

I-Frontier Mobile Solutions is gisteren overgegaan tot de officiële launch van twee mobiele applicaties. De eerste betreft een mobiele applicatie “What2Where2” voor Android-toestellen. Deze applicatie heeft in juli van het vorige jaar nog een prijs in de wacht weten te slepen tijdens de jaarlijkse Canto/Ericsson i-Create Mobile Apps Competition 2011-2012. Door deze applicatie gratis te downloaden van de Google Playstore en te installeren, worden gebruikers op de hoogte gehouden van de laatste activiteiten in Suriname over sport, feesten, kunst, film en  kinderactiviteiten.  Verder zijn ook de wachtdienstregelingen van artsen, apotheken en tandartsen opgenomen. De tweede applicatie “Surifeed” die geïntroduceerd wordt, is een Blackberry Push Notification applicatie die de gebruikers ook gratis kunnen downloaden van Blackberry App World. Deze applicatie is ontwikkeld om de gebruikers up to date te houden van belangrijke gebeurtenissen en of nieuws in Suriname. De gebruikers worden op de hoogte gehouden van de laatste nieuwsitems van Starnieuws en de laatste filmschema’s van TBL Cinema’s. Een pluspunt in deze applicatie is dat ook de weekend-wachtdienstregelingen van het SZF worden gestuurd naar de gebruikers waardoor deze in geval van een calamiteit altijd de benodigde informatie ter beschikking hebben. i-Frontier heeft gekozen voor deze drie entiteiten vanwege de impact die ze hebben op de Surinaamse samenleving, Starnieuws als eerste grote online dienst van het laatste nieuws, TBL Cinema’s als eerste en grootste multiplex van Suriname en SZF natuurlijk vanwege de informatie die het belangenloos ter beschikking stelt van het Surinaams publiek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: