Nieuwjaar telt al 3 zelfmoordgevallen

Misdrijf in één geval niet uitgesloten
Het jaar 2013 is maar 2 dagen oud en zijn er al 3 gevallen van suïcide genoteerd. Het eerste geval betreft een man op leeftijd, die de hand aan zichzelf heeft geslagen. Hij verhing zich op nieuwjaarsdag aan de Ephraimzegenweg. Op 2 januari waren er 2 meldingen van verhangingen, waarbij jonge meisjes een einde maakten aan hun leven. Aan de Twee Kinderenweg pleegde S.R. zelfmoord, terwijl in een appartementencomplex aan de Leysweg R.M. suïcide pleegde. Beide meisjes zijn tussen de 15 en 16 jaar.
In het geval van Leysweg wordt weliswaar misdrijf niet uitgesloten. De dame bungelde aan een stuk laken. Volgens informatie was het de zus van het slachtoffer die de politie alarmeerde. De zus belde op het mobiel van haar zus. Dit ging over, maar er werd niet opgenomen. Ze werd ongerust en belde de politie op, die erop uittrok. R.M. werd dood aangetroffen.
Het jaar 2012 werd afgesloten met eveneens een zelfmoordgeval van een tiener te Weg naar Zee.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: