Nog geen aangifte van beroving houthandel De Eenheid

Adyee Banwari, de eigenaar van Houthandel De Eenheid, die zaterdagmorgen overvallen is door twee criminelen, heeft tot nu toe geen aangifte gedaan bij de politie. Humphrey Naarden van de Voorlichtingsdienst zegt dat het merkwaardig is dat de benadeelde nog geen aangifte heeft gedaan omtrent de beroving. Volgens bekomen informatie is Banwari reeds ontslagen uit de ziekeninrichting. Tot zondagmiddag was er geen aangifte gedaan. Naarden vindt het jammer. De politie wil de zaak ophelderen. Hij zegt verder dat het relevant is dat het slachtoffer ook gehoord wordt. “Omdat hij als slachtoffer misschien wat detailinformatie kan geven aan de politie die het achterhalen van de criminelen kan vergemakkelijken.” Naarden zegt dat het slachtoffer door de politie is uitgenodigd. De politie is zelfs thuis bij hem geweest en een oproepbrief voor hem achtergelaten. Banwari is echter niet verschenen noch heeft hij enig contact gemaakt. Naarden hoopt dat het slachtoffer alsnog aangifte doet.
Banwari werd zaterdagochtend rond 7.00 uur op de werkplek aan de Duisburglaan  overvallen door twee rovers. Banwari werd opgewacht door twee criminelen. De werknemers hoorden een geschreeuw en gingen erop af. Op een bepaald moment vuurden de criminelen enkele schoten af. Dit weerhield de werknemers niet om verder  te gaan. Banwari had een geldtrommel bij zich die de daders hebben meegenomen.
Naarden weet niet hoeveel geld er in de trommel zat. Tijdens de beroving hebben de criminelen Banwari waarschijnlijk met een eind hout een slag toegebracht op zijn hoofd, waardoor hij een behoorlijke verwonding heeft opgelopen. Banwari was door de mishandeling niet aanspreekbaar. De ondernemer werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De twee criminelen zijn met de geldtrommel het Saramaccakanaal ingedoken richting De Goede Verwachting. De politie heeft het gebied doorzocht, maar de daders konden niet in de kraag worden gevat.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: