Real Spartaan boekte zege op Bintang Baru

Real Spartaan heeft afgelopen weekend een zege behaald in de competitie van de Kwatta Sportbond (KSB). Op het Degoveld won ze van Bintang Baru uit Weg naar Zee met 4-1. Lorenzo Paddi (2x), Winston Watson en Clyde Plato scoorden voor Spartaan. Stefano Emanuelson redde de eer voor Bintang Baru. BMD 1 won met 6-0 van Langua United, na een 3-0 ruststand. Sefirio Aloekoe (3x), Revelino Redmond en Patrick Zinhagel (2x) scoorden de goals. Het tweede team van BMD verloor van Massief uit Flora. Na een 3-0 ruststand verloor BMD 2 met 6-0. De goals van Massief kwamen van Moreno Koningsbloem (2x), Romeo Deel, Edmund Hunte, Marciano Blaaspijp en Clemontelly Sichtman. Dego van het Rensproject won met 1-0 van Barcelona uit Sophia’s Lust. Dimitrie Kadosoe scoorde het gouden doelpunt. Het komend weekend wordt de competitie voortgezet. Op zondag 23 december om 10.00 uur Hot Boys – BMD 2, 12.00 uur Massief – Real Spartaan, 14.00 uur Dego – Langua United en om 16.00 uur BMD 1 – Bintang Baru.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: