Inter Milan en Amardeep strijden voor eerste plaats

Bij de Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo) staat voor zondag een topper op programma. Dan komt koploper Amardeep uit tegen de sterrenploeg van Inter Milan. Amardeep staat op de eerste plaats met 11 punten uit 5 partijen, terwijl Inter Milan goed volgt met 10 punten uit 4 wedstrijden. Beide teams zijn kampioenskandidaten bij de Solo. Amardeep heeft dit jaar een nieuwe leiding onder voorzitterschap van Glenn Piroe. Ook is er een nieuwe en gediplomeerde trainer, Regillio Vroom, binnen gebracht. Deze wedstrijd wordt om 17.00 uur gespeeld. Een andere interessante ontmoeting is die tussen titelverdediger Semo en Pehchan om 11.00 uur. Semo staat op de vierde plaats met 9 punten uit 4 partijen, Pehchan heeft er 10 uit 5. Semo heeft slechts op de openingsdag van Amardeep verloren.
Afgelopen weekend won Inter Milan met 2-0 van nieuwkomer Reebo. Hiermee heeft ze de superboeren van het Reebergproject enigszins getemd. Reebo begon goed met 2 overwinningen en een gelijkspel, maar heeft sindsdien 2 op rij verloren. Amardeep speelde 2-2 gelijk tegen Pehchan, na bij rust met 2-0 voor te hebben gestaan. Selection versloeg KSV met 4-0, terwijl Semo met 3-1 won van WVV.

Programma aanstaande zondag:
11. 00 uur  Pehchan – SEMO
13.00 uur   Selection – Rebo
15.00 uur   The Friends- KSV
17.00 uur   Intermilan – Amerdeep
Standenlijst:
1. Amerdeep          5  -11
2.Intermilan           4 – 10
3.Pehchan              5 – 10
4.Semo                  4 – 9
5.Rebo                   5  – 7
6.Selection            3 – 3
7.KSV                    4 – 1
8.WVV                  4  – 0
9.The Friends        4  – 0
Speel locatie speelveld Pehchan
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: