All Star 2010 scoort half dozijn tegen Vasco

De ploeg van All Star 2010 blijft ongeslagen in de Eersteklassecompetitie van de Domburg Sportbond (DSB). Woensdagavond heeft ze Vasco met 6-2 verslagen, na een 1-0 ruststand. Jermain Lingaard opende de score voor de jongens van Bernharddorp (1-0). In de tweede helft vielen er twee doelpunten binnen dezelfde minuut. In de 56ste minuut scoorden zowel Vasco (via Jerrel Jozefzoon) en All Star 201 (via Lingaard). De stand kwam op 2-1 voor All Star. Zivanno Kawejoe bracht de club uit Para op 3-1 in de 61ste minuut. Jozefzoon reduceerde de score naar 3-2 voor Vasco in de 64ste minuut. Er ontbrak een spannende strijd, maar in de laatste 10 minuten sloeg All Star 2010 toe. Lingaard en Romario Kana (2x) bepaalden de eindstand op 6-2. All Star 2010 is evenals SV Paranam ongeslagen in de competite. Ze hebben op een gelijkspel na (tegen elkaar) alles gewonnen.
Zaterdag wordt de competitie van de DSB voortgezet met een topper in de Tweede klasse om 18.00 uur. Dan komt SV Kitha uit tegen Kesuzu. Beide ploegen hebben 6 punten uit 2 wedstrijden. Hierna in de Eerste klasse SV Redijk tegen SV Boxel’71 om 20.00 uur. Op zondag om 12.00 uur in de Tweede klasse Manhattan – Anuraag. Om 14.00 uur in de Eerste klasse Vasco – Arsenal en om 16.00 uur SV Houttuin – Paranam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: