Communicatienetwerk en -apparatuur voor KPS

De leiding van het Korps Politie Suriname (KPS) en de firma Surtel NV zullen vandaag het contract ondertekenen voor levering van een communicatienetwerk en apparatuur ten behoeve van het KPS. De openbare aanbesteding gehouden op 10 september 2012 betrof de levering en installatie van de 1ste fase van het communicatienetwerk en de apparatuur voor de districten Paramaribo, Commewijne, Wanica en Para, inclusief het verzorgen van trainingen ter zake het nieuwe systeem ten behoeve van het Korps Politie Suriname, het Korps Brandweer Suriname, de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname en de Dienst Delinquentenzorg van het ministerie van Justitie en Politie. Dit project is gegund aan de firma Surtel NV. Met deze 1ste fase van het project gaat een investeringsbedrag van SRD 4.814.117,50 gemoeid.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: