Roekeloos rijgedrag man kost vrouw het leven

Zondag omstreeks twaalf uur deed zich een zware aanrijding voor op de Noordelijke Ringweg. Een pick-up en een personenvoertuig van het merk Alex kwamen bij de flauwe bocht precies tegenover de nieuwe bierfabriek met elkaar in botsing. Het personenvoertuig, met daarin man, vrouw en hun 6-jarige zoon, kwam van de westelijke richting en ging de oostelijke richting op en bij de bocht kwam het op de weghelft van zijn tegenligger. De man was bestuurder en de vrouw en kind zaten achterop. Als gevolg van de botsing raakten de bestuurder en een jongen gewond. De twee slachtoffers werden per twee ontboden ambulancewagen vervoerd naar de Spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De 30-jarige Chanrawatie Seeram gaf jammer genoeg ter plaatse de geest. De brandweer moest aan te pas komen om het slachtoffer te bevrijden. Dokter Fauzia Poese van de Spoedeisende Hulp kwam er persoonlijk langs om de dood vast te stellen. De bijrijder van de pick-up gaf te kennen dat de pick-up rustig reed. Het regende op dat moment. De chauffeur zag het gevaar en week behoorlijk uit om de aanrijding te voorkomen, maar het mocht niet baten. Omstanders kunnen zich niet voorstellen dat er zo hard wordt gereden op de zondag op beide Ringwegen. Met dit verkeersongeval is de verkeersbarometer gestegen naar 77. Beide voertuigen hebben behoorlijke schade opgelopen.
N. Ramjiawan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: