Projectiel aangetroffen op erf minister Miskin

Zaterdagmorgen werd een projectiel, vermoedelijk afkomstig van een kogel, aangetroffen op het erf van minister Michael Miskin van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM) aan de Mahonylaan. Inspecteur Humphrey Naarden van de politievoorlichtingsdienst zegt dat het vermoedelijk afkomstig is van een 9 mm patroon van een vuistvuurwapen. Er zijn echter volgens Naarden geen kogelinslagen op het erf of op de woning waar te nemen. Bovendien is niemand gewond geraakt. Volgens Naarden lijkt het projectiel op het voorste gedeelte van een patroon. Daar er geen kogelinslagen zijn waargenomen, gaat de politie ervan uit dat er niet geschoten is. Het is in elk geval geen projectiel welke behoort tot een zwaar kaliber wapen. “Het kan vermoedelijk afkomstig zijn van een vuistvuurwapen”, aldus Naarden.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: