Geen medailles voor Suriname op dag 3 Consude Games

Suriname is op de 3e wedstrijddag droog gebleven als het om prijzen gaat op de Consude Games in Natal, Brazilie. Bij zwemmen wisten wij nog 2 finaleplaatsen te behalen.  Dat waren voor Irvin Hoost op de 50m vrije slag (00.25.86) en de estafetteploeg van de jongens op dit nummer (Juan Limburg, Jianni Kemp, Chefaro Wijders en Irvin Hoost) in een tijd van 01.47.67 . Irvin eindigde in de finale echter op de 6e plaats in een tijd van 00.25.72, terwijl de estafetteploeg de 8e plaats bereikte in de eindstrijd in een tijd van 01.47.85.
Op het onderdeel tafeltennis verloor Suriname alle partijen. Hoewel er een duidelijk niveauverschil was, hebben vooral de jongens Kono Abas en Adesh Jawahier flink van zich afgebeten. Opvallend was ook het groot aantal wedstrijden dat onze tafeltennissers moesten afwerken binnen drie dagen, ongeveer 20 per deelnemer. Ook voor de judoka’s zit het erop, weliswaar zijn er nog finale wedstrijden op dit onderdeel maar ons land zit er niet bij. Onze schaakploeg speelde tegen Bolivia en verloor met 4-0. Ook van Paraguay werd in de middaguren met dezelfde cijfers verloren. De laatste wedstrijd is tegen Chili. De schaakploeg hoopt tenminste nog een goed resultaat uit te halen. Onze atletiekselectie heeft ook geen finaleplaatsen weten te behalen, dus ook geen prijzen.

error: Kopiëren mag niet!