Burleson begint laatste Sneldamtoernooi als koploper

Het 4de tevens laatste Sneldamtoernooi van de Surinaamse Dambond (SDB) voor dit jaar wordt op zaterdag 8 december gespeeld. In het clubgebouw van Randjiet Boys zal vrijwel de gehele damtop van Suriname aanwezig zijn. Guno Burleson staat in het overall klassement na 3 toernooien op de eerste plaats met 13 punten. Johannes Alfaisi en Jerry Sadiek volgen met 8 punten. Edson Amoekoni heeft er 6 punten en Rinaldo Kemnaad 5 punten. De eerste drie toernooien werden resp. gewonnen door de jeugdige Edson Amoekoni, Federaal Meester Johannes Alfaisie en veelvoudig sneldamkampioen Internationaal Meester Guno Burleson. Het moet heel raar gaan aflopen voor Burleson, dat hij de Sneldamtitel voor 2012 zal mislopen. Er zal gespeeld worden volgens het Zwitsers systeem over 7 ronden. De bedenktijd is 2×10 min.

error: Kopiëren mag niet!