Opening Soos:

In verband met de “Internationale Dag van Mensen met een Beperking” gisteren heeft het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting gemeend deze dag te herdenken middels het openen van een Soos voor mensen met een beperking (MMeB) in Suriname. Het project “Soos voor MMeB (mensen met een beperking) in de wijk Sophia’s Lust”, dat door de Dienst MOW wordt uitgevoerd in samenwerking met de dienst Gehandicaptenzorg, stelt zich ten doel de geïdentificeerde MMeB in eerdergenoemde wijk uit hun isolement te halen middels het bieden van een faciliteit, waarbinnen zij zich gezamenlijk kunnen recreëren. De Soos voor MMeB te Sophia’s Lust werd na de gebruikelijke speeches geopend door first lady Ingrid Bouterse en Sozavo–minister Alice Amafo. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)
 

error: Kopiëren mag niet!