FC Inter Nacional deelt eerste tik uit aan Styx

FC Inter Nacional heeft de eerste stap gezet richting haar eerste landskampioenschap in haar bestaan. De kersverse bekerkampioen heeft de finale game 1 van de Hoofdklasse play-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) met 3-1 gewonnen van Styx The Kuldipsingh Group. De ruststand was 1-1. Het was Derrick Garden die Styx op 1-0 bracht middels een machtig genomen vrije trap. Maar voor rust maakte Jurmein Vallei de gelijkmaker voor Inter Nacional. In de tweede helft werd er hard gestreden voor de winst. Deze ging naar Inter Nacional, bij wie Mengalvio Ceder en Romando Holtuin scoorden. Donderdag wordt game 2 gespeeld.
In de Eersteklasse heeft The Lions game 1 van de finale tegen Kabel Boyz gewonnen. Na een 2-2 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Na verlenging won The Lions met 5-3. Game 2 is op woensdag. In de Tweedeklasse heeft Zwaluw’96 de finale game 1 gewonnen. Na een 1-2 ruststand voor Saoena, eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. Na verlenging won Zwaluw met 6-5. Vikash Jaddoe van Zwaluw en Toninio Kasandikromo van Saoena scoorden elk 3 keer. Game 2 wordt donderdag gespeeld. Bij de veteranen heeft Styx M&N Car Center game 1 gewonnen van Djogo 2000 in de finale. Na een 2-1 ruststand won ze met 5-3. Clifton Sandvliet van Styx en Gino Brandon van Djogo 2000 scoorden elk 2 keer. Game 2 wordt woensdag gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!