Acht doelpunten voor Jivan Jotie’s Pinda

Acht doelpunten in een wedstrijd scoren. Dat haalde de ‘veteraan’ Radjinderkoemar ‘Pinda’ Rattan uit voor zijn ploeg Jivan Jotie zondag in de Tweedeklasse competitie van de LSO. Tegen de jeugdige Jong Jivan Jotie 2012 won ze na een 5-0 ruststand met 10-0. Naast de 8 doelpunten van Rattan (4 in elk helft), scoorde ook Nitesh Jagai 2 keer. Jivan Jotie heeft na 3 wedstrijden de volle winst; 9 punten. Koploper is SCV 2012 uit Vredenburg met 10 punten uit 4 wedstrijden. Zondag won ze met 1-0 van Jong India. Het gouden doelpunt kwam van Melvin Adang in de 12de minuut.  Azaadboys speelde 1-1 gelijk tegen Jai Hanuman. Rodney Grootfaam maakte de goal van Azaadboys, Manojkumar Ambika scoorde voor Jai Hanuman. Real Frederikshoop won met 4-1 van Caravan 2010. Melvin Promes en Rafael Pinas (3x) maakten de goals van nieuwkomer Real Frederikshoop, Rahiman Hasnoe redde de eer voor Caravan 2010.
In de Eersteklasse won Cruzeiro met 3-1 van Eendracht, na een 0-1 achterstand bij rust. Randy Pinas, Imro de Kom en Karel Belliot scoorden voor Cruzeiro. Orpheo Asinga maakte het doelpunt van Eendracht.