Verzoek tot voorlopige invrijheidstelling politieman in kwikzaak afgewezen

De politieman Sharvin D., die verdacht wordt van knevelarij en misbruik van gezag, blijft aangehouden. Rechter Alida Johanns wees het verzoek van advocaat Dwight Kraag af. De raadsman deed voor de zoveelste keer het verzoek om de politieman voorlopig in vrijheid te stellen. Volgens de magistraat zijn er nog ernstige bezwaren aanwezig tegen de wetsdienaar. De verdachte heeft bevestigd dat hij US$ 200 van de Brazilianen heeft ontvangen.
Twee Brazilianen deden aangifte tegen de politieagent. Zij verklaarden bij de politie dat zij een kwikdeal hadden op Leonsberg. Zij moesten voor het kwik USD 3000 betalen. Op dat moment kwamen twee politiemannen ter plekke en namen alles in beslag. Een van de Brazilianen heeft aangegeven dat hij daarna een bedrag van USD 200 moest afstaan aan een van de wetsdienaren, omdat zijn paspoort niet in orde was.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!