Interne competitie Combinatie'80 afgerond

Op donderdag werd de laatste ronde gespeeld van de interne damcompetitie bij Combinatie’80. Jerry Sadiek, die al een ronde eerder kampioen werd, versloeg Hendrik Kerto
middels een combinatie. Kerto stond positioneel beter in de wedstrijd, maar hij zag de combinatie over het hoofd. Damdokter John Sadiek voerde een verrassende combinatie uit tegen Vinod Lachmon en eiste hiermee het semikampioenschap op. Sanjay Beharie won van Sankar Gangaram Panday. Ashwien Bierdjoe versloeg Rabin Sewmangal en viel daardoor ook in de prijzen. De langste partij was die tussen Pradeep Hardajal en Reza Sadiek. Deze partij was een taaie en beide dammers gingen voor de winst. Na bijna 3 uren dammen eindigde deze spannende partij toch in een gelijkwaardige remise. De nummers 1 t/m 5 kregen elk een fraaie prijs. Somai nam de prijs van Tariq Sadiek, die op dat moment uitlandig was, in ontvangst. Ere-lid van Combinatie’80, GMI Eduard Autar, was ook aanwezig op deze avond. Ook Harry Kolk en Radj Balak uit Nederland van de damvereniging Heijmans Excelsior waren getuigen van deze laatste ronde.

De eindranglijst na 12 ronden ziet er als volgt uit: 1. Jerry Sadiek (ongeslagen kampioen)…22 pnt
2. John Sadiek (semi-kampioen)……….18 pnt
3. Tariq Sadiek (demi-kampioen)………17 pnt
4. Hendrik Kerto……………………14 pnt
5. Ashwien Bierdjoe…………………13 pnt
6. Dheeradjdutt Somai……………….12 pnt
7. Sanjay Beharie…………………..12 pnt
8. Pradeep Hardajal…………………12 pnt
9. Vinod Lachmon……………………11 pnt
10. Sankar Gangaram Panday…………….9 pnt
11. Soeredj Toelsie…………………..8 pnt
12. Reza Sadiek………………………8 pnt
13. Rabin Sewmangal…………………..0 pnt

error: Kopiëren mag niet!