Artiesten klaar voor tribute to Mahendra Kapoor en Rajesh Khanna

Vanavond vindt de show  A tribute to the legend ‘Mahendra Kapoor’ &   A tribute to the Superstar ‘Rajesh Khanna’ plaats in de Anthony Nestysporthal. De zangers  Kries Bharos, Shekhar Kumar en Madhu Lalbahadoersing zeggen dat zij helemaal gereed zijn voor de show. In Suriname zouden ze zeggen  ‘panklaar’, zegt Kries Bharos. Ik zal het gedeelte van Mahendra Kapoor op mij nemen. Hij heeft tal van liederen gezongen en ik zal tijdens de show een heleboel van zijn liederen ten gehore brengen. Shekhar zal de nummers van Kishore Kumar presenteren. Ik ben heel blij dat ik weer op het podium kan staan in Suriname en ik verheug mij op de show. De bekende zangeres Madhu Lalbahadoersing uit Nederland, zal  heel wat leuke duet nummers ten gehore brengen. Madhu maakte onlangs furore tijdens het Vaderdag Concert van 16 juni in N.I.S.
Ra – Ni Entertainment die achter deze show staat maakt bekend dat er heel weinig kaarten nog over zijn. Volgens Dinesh Malhoe, promotor van de show, zullen de kaarten vandaag niet duurder verkocht worden. Eerder had de organisatie bekendgemaakt dat de prijzen van de kaarten bij de poort verhoogd zouden worden. We gaan de prijzen echt niet verhogen. Men kan de kaarten voor dezelfde prijs bij de poort halen, benadrukt Malhoe. De muzikale omlijsting ligt in handen van  ‘The National Indian Orchestra’ o.l.v. onze eigen en welbekende  Riaz Ahmadali. Deze ‘selectie’ van top musici uit binnen- en buitenland wordt sinds 1985 steeds weer samengesteld door Dinesh Malhoe. De formatie zal verder worden aangevuld met ‘Meester’ gitarist Krishna Malhoe uit Nederland en ‘Maestro’ Nari Mahabir uit Canada op de Saxophone, Flute, Clarinet, Sopraan, Picollo en Trombone.

error: Kopiëren mag niet!