Botty Man gereed voor welkomshow

De populaire dancehall/reggae zanger Botty Man is intussen al in Suriname gearriveerd en staat te popelen om morgen op het podium te staan in Olifant. Na een reeks succesvolle shows in Nederland, België en Frankrijk staat de artiest morgen live op de planken in Olifant. Tijdens de show treden bekende groepen op zoals: Ita Ves, Bigi Skrifi, King Koyeba, Wi Sani Kawina band, Boy Fu ateng en Naks Kawina Loco met Norma.  “Botty Man is er officieel voor een tour van twee shows”, vertelt de organisatie. De tweede vindt op zaterdag 1 december plaats  te Bronsweg, in het geboorte district van Botty Man. Voor deze show staan er ook verschillende bekende artiesten op het voorprogramma. Enkele namen zijn: Seki Mi, Rodman Mane, King Koyeba, Jongoe Boy, Bronsi Faya en Mix 2000.
Ondanks de zanger de afgelopen jaren in Nederland was, bleef hij zeer geliefd onder zijn fans hier. ‘Dé manda kai mi’ (Saramaccaans voor; ze hebben me laten roepen). “Ze hebben me laten roepen en als je door je fans geroepen word kan je niet wegblijven”, zegt Bottyman zelf. Dit is de reden waarom hij zijn recentste album deze titel heeft gegeven.

error: Kopiëren mag niet!