Highwaystar wint knotsgek duel van Vredenburgstar

Een knotsgek duel is het geworden tussen Vredenburgstar en AS Highwaystar in de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO). Zes doelpunten en twee rode kaarten. Highwaystar won na een 2-3 ruststand met 2-4. Reeds na 1 minuut nam Vredenburgstar de leiding via een doelpunt van Bianto Belliot. In de 4de minuut maakte Gregory Clemens gelijk voor Highwaystar (1-1). Vredenburgstar nam na 11 minuten spelen een 2-1 voorsprong via Jurgen Abisoina. Good old Cedric Leefstand scoorde in de 41ste minuut de gelijkmaker voor Highwaystar (2-2). Na 44 minuten spelen kreeg Romario Susana, dit seizoen overgekomen van Highwaystar, de rode kaart bij Vredenburgstar. Gangapersad Kedar maakt hierbij de 2-3 voor Highwaystar, wat ook de ruststand werd. In de tweede helft kon een 10-man Vredenburgstar niet veel doen tegen de stugge verdediging van de tegenstander. Met nog een minuut te spelen bepaalde Clemens de eindstand op 2-4 voor Highwaystar. In de 90ste minuut kreeg de veteraan Dennis Naipal ook de rode kaart bij Vredenburgstar.
Eendracht heeft nietsvermoedend de tweede plaats overgenomen van Vredenburgstar op de ranglijst. Ze won zondagmiddag de topper tegen SV Welgedacht C met 1-0. Andwele Baja scoorde reeds in de 10de minuut van de eerste helft het gouden doelpunt. De topscorers in de Eersteklasse zijn Iwan Ave (Vredenburgstar) en Orpheo Asinga (Eendracht) met elk 7 doelpunten.
In de Tweedeklasse heeft Bere Boys uit Leiding 9A de kans laten liggen om medekoploper te worden. Ze speelde 0-0 gelijk tegen Jai Hanuman. Neta Dell speelde 1-1 gelijk tegen Jai Jawan. Martino Adams opende de score voor Neta Dell in de 53ste minuut, Rakeshkoemar Somai maakte gelijk in de 58ste minuut. Er waren ook 3 rode kaarten in deze wedstrijd. Navin Sahadew (57) en Rakesh Sanggam (85) kregen rood bij Jai Jawan, Rinesh Kalka bij Neta Dell. Jong Hindboys werd afgedroogd door Jong India. Na een 2-0 ruststand won Jong India met 5-2. Wederom scoorde Virgil San A Jong een hattrick voor Jong India. Moreno Mijnals en Demion Summerville scoorden de andere goals. Bij Jong Hindboys maakte Terrence Wachter beide goals. Rood kreeg Sarish Ramcharan van Jong Hindboys.