Verkeersomlegging Zorg en Hoop vanwege defilé-oefeningen

In verband met een te houden defilé op vrijdag 16 november zullen  door de politie vooroefeningen worden gehouden op vrijdag 9 en op maandag 12 november vanaf 06.00 uur. In verband met de oefeningen zal een verkeersomlegging plaatsvinden op de hoek van de Commewijne-,Tempatie- en de Wayambostraat; Tibiti- en Marowijnestraat; Wayambo-Arawarastraat en de Commewijne-Tapanahonystraat. Op woensdag 14 november zal vanaf 06.00 uur tot afloop een verkeersomlegging zijn op de hoek van de Commewijne- en Coesewijnestraat; Tapanahony- en Surinamestraat; Commewijne-Tempatie- en Wayambostraat; Tibiti- en Marowijnestraat; Wayambo- en Arwarastraat.
Deze vooroefeningen worden gehouden in verband met het te houden defilé na installatie van de korpschef van politie op vrijdag 16 november. Op vrijdag 16 november zullen dezelfde verkeersomleggingen zoals ingesteld op woensdag 14 november gehanteerd worden, maar dan vanaf 00.00 uur in de nacht tot donderdag 15 op vrijdag 16 november. Op de oefendagen en op de dag van de installatie  zal het niet mogelijk zijn te parkeren op de parkeerhavens voorlangs het Politie Opleidingscentrum, op de parkeerhavens langs de Tibitistraat alsook op het wegdek van de Commewijne-,Tibiti-, Tapanahony- en de Surinamestraat. Op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren en/of scholen alsook de buurtbewoners wordt een beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en hun medewerking te verlenen.

error: Kopiëren mag niet!