Gratis concert en vijf gloednieuwe auto’s bij 5 jaar Digicel

‘We are here to stay’, zegt de CEO Hans Lute van Digicel Suriname. Volgens Lute is Digicel een snel groeiende organisatie. De CEO wilde gisteren niet ingaan op vragen over het marktaandeel van Digicel. Vanwege de grote concurrentie op telecommunicatiegebied in Suriname, houdt Lute deze cijfers voor zichzelf. Digicel is 5 jaren in Suriname. In dat kader werd er gistermorgen een persconferentie belegd, waarbij Lute aankondigde dat Digicel als hoogtepunt van het vijfjarig jubileumjaar een groots concert zal geven met optredens van Tarrus Riley, Christopher Martin, Sabaku en een totale line up van Surinaamse artiesten. Dit concert wordt gratis aangeboden aan de Surinaamse gemeenschap en wordt gehouden op 1 december a.s. in het Andre Kamperveenstadion. “Dit is ons eerste lustrum  en we zijn ontzettend dankbaar dat onze klanten ons gedurende de afgelopen 5 jaar zoveel  ondersteuning hebben gegeven. Dankzij onze klanten zijn wij nu de toonaangevende telecommunicatie-provider in Suriname. Dit concert is voor ons een manier om dank te zeggen voor de ondersteuning die we krijgen van de samenleving.’
‘Vandaag start Digicel ook met de grootste ‘Top Up & Win’ promotie ooit met als hoofdprijs vijf splinternieuwe KIA Cerato’s. Deze promotie zal tot eind januari 2013 lopen’, zegt Lute. ‘Het afgelopen jaar was een jaar van vele mijlpalen. Als mijlpalen kunnen we o.a. noemen het verder ontsluiten van het binnenland door het opzetten van masten in verschillende gebieden. Verder kunnen genoemd worden de Digicel Kickstart Clinics waar drie van onze jongens wederom zijn uitgekozen om mee te doen aan de Kick Start Academy. Sorencio Juliaans, Donnegy Fer en Anfernee Kleberg zijn in dit kader op kosten van Digicel vertrokken naar Barbados, waar zij getraind zullen worden door coaches van FC Chelsea’, aldus Lute. Digicel Suriname is al 5 jaar sponsor van de Surinaamse Voetbalbond en Special Olympics Suriname. Eerder dit jaar werden de feestelijkheden ingeluid door een donatie aan vijf sociale instellingen, die elk USD 5.000 in ontvangst mochten nemen, alsook de donatie van schoolpakketten ter waarde van US$ 35.000 aan verschillende scholen in het binnenland.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!