Politieagente en verzekeringsmedewerker overleden bij verkeersongeval

Frontfoto Dagblad Suriname – zaterdag 3 november
De Guyanese website Demerarawaves heeft de identiteit van twee slachtoffers van de 3 verkeersdoden in Nickerie gisteren bekendgemaakt. Hoewel uit politiekringen uit Suriname nog niets is vrijgegeven, zegt de nieuwssite dat een van de omgekomen personen de politieagente Andrea Isaacs is. Ze werkte op de financiele afdeling van de Guyana Police Force. Een van de andere slachtoffers is de 40-jarige Charlene Lynch, werkzaam bij de verzekeringsmaatschappij Guyana and Trinidad Mutual Insurance (GTM). De vrouw die dit ongeval heeft overleefd, is de 72-jarige gepensioneerde leerkracht Vilma Lynch, een familielid van de overleden Charlene Lynch. Vilma bevindt zich momenteel in een schoktoestand en kan zich niets meer herinneren van het ongeval. Ook niet hoeveel personen in de voertuig zaten.
Het voertuig, een Honda CRV met Guyanese kentekenplaat, arriveerde via de Canawaima-veerverbinding in Suriname en was op weg naar Paramaribo. Ter hoogte van km 192, niet ver van Manglie’s Rijstbedrijf, raakte het voertuig van de weg en sloeg over de kop. Het kwam tot stilstaand in een trens en raakte bedolven onder de blubber. De drie personen die overleden zijn, raakten hierdoor verstikt en gaven de geest. Onofficieel wordt gezegd dat er ook een baby bij was in de auto. Na een zoektocht is er echter geen lichaam van een baby aangetroffen in de trens noch in de auto. De politie van Nickerie heeft de zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!