Vier containers met vermoedelijk smokkelwaar in beslag genomen

Na verkregen informatie stuitte de Accijns Zegelcontrole Unit gisteren op vier  “40 Foot” containers met goederen op een locatie aan de Abonestraat. Deze unit schakelde de afdeling Fraude in voor een nader onderzoek. In de containers zijn onder meer aangetroffen: balen met rooktabak, vleeswaren, specerijen, aardappelpasta, tandpasta, parabool antennes  en huishoudzeep. De eigenaar van het terrein en van de containers  heeft verklaard dat hij de containers als opslagruimte verhuurt aan Brazilianen. De containers met inhoud zijn hangende het onderzoek in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat het in deze om smokkelwaar gaat. Uit het politieonderzoek moet blijken van wie de goederen zijn en meer nog hoe die goederen Suriname zijn binnengebracht. De Accijns Zegelcontrole Unit bestaat uit ambtenaren van de Economische Controledienst, de douane en de Belastingdienst.
 

error: Kopiëren mag niet!