LSO heeft nieuwe strafcommissie

De Livorno Sportorganisatie (LSO) heeft een nieuwe strafcommissie. Met de bestuursverkiezingen eind september 2012 werd de strafcommissie ontbonden door het herkozen bestuur George Randjitsing. Daarbij werd de commissie onder leiding van Chandi Jadoenathmisier bedankt voor haar jarenlange trouwe medewerking. In de nieuwe strafcommissie komen een aantal leden van de vorige groep terug. De voorzitter is nieuw. Deze is Tjan Gopal, die ook in het LSO-bestuur zit. Verder zijn de leden Naushad Bhikhie, Krish Sital, Dharoe Gangadien, Radjen Sital, Ramnarainsingh Mangal en Anroedh Hirasingh. De strafcommissie houdt elke woensdagavond om 20.00 uur zitting. Voor komende woensdag zal ze het erg druk hebben.
Naast de strafcommissie is ook de nieuwe verificatiecommissie behouden voor komend seizoen. Deze bestaat uit de voorzitter Shamanand Mangal en als leden drs. Rinaldo Jangi en Jan Lalaram.

error: Kopiëren mag niet!