Jeugddamkampioenschappen vandaag en morgen

Vandaag begint de Surinaamse Dambond met de voorronde van de jeugddamkampioenschappen voor het jaar 2012. In de voorronde zullen alle dammers onder de leeftijd van 20 jaar in een Zwitsers toernooi over 5 ronden uitkomen. De beste 4 per leeftijdscategorie plaatsen zich dan voor de finale in hun leeftijdsklasse. De finale voor de U-10, U-12 en U-14 zal op zondag 28 oktober plaatsvinden. De dammers zullen dan in de finale in een round robin tournament uitkomen. Het programma van de finale in de U-17 en U-20 klasse zal na overleg met de finalisten bepaald worden aangezien hier rekening gehouden moet worden met de school en eventueel de verblijfplaats van de dammers. De wedstrijden worden gehouden in het clubgebouw van Randjiet Boys.

error: Kopiëren mag niet!