Verkeersongeval met dode en gewonde

De 22 jarige personenauto bestuurder Patrick Rolan Kartodikromo is vanochtend ,omstreeks 01.20 uur overleden bij een verkeersongeval. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Patrick vermoedelijk met hoge snelheid over de Thurkowweg reed komende vanuit de richting Jozef Israelstraat en gaande in de richting van de David Simonsstraat. Op de brug over de Boomskreek aangekomen heeft hij waarschijnlijk de controle over de besturing van de auto verloren. De auto kwam toen tegen een elektriciteitsmast aan in is daarbij nagenoeg in tweeën gespleten. Een deel van het voertuig kwam in de boomskreek terecht en een ander deel op de weg. Dat deel dat op de weg bleef vloog daarbij in brand. Behalve Patrick zat er nog een persoon in de auto namelijk de 16 jarige W.K. Die is zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis. Patrick is ter plaatse overleden.

error: Kopiëren mag niet!