Rencke Witzschool organiseerde sportdag voor kinderen

Donderdag heeft de Rencke Witzschool in verband met zijn 140-jarig bestaan een sportdag georganiseerd voor de kinderen. De Rencke Witzschool die op 1 november 140 jaar wordt, heeft in aanloop naar de grote dag een sportdag gehouden voor de kinderen in het NGVB-Stadion. Dagblad Suriname sprak met Haakmat, voorzitter oudercommissie.
‘Wij organiseren elk jaar een sportdag, maar niet zo groot als wij het dit jaar doen. Omdat wij 140 jaar zijn geworden, hebben wij gemeend om het zo groot te houden voor de kinderen. Want wij weten allemaal dat sport goed is. In  aanloop tot 1 november zullen wij proberen nog een paar sportactiviteiten te doen voor de schoolkinderen. Wat we wel kunnen zeggen is: na het succes dat wij vandaag hebben gezien, zullen wij zeker in bespreking brengen om het elk jaar zo groot te houden.’

error: Kopiëren mag niet!