FC ADO en Vredenburgstar pakken 3 punten

De ploegen van FC ADO en Vredenburgstar hebben donderdagavond de 3 punten weten te pakken in de Eersteklassecompetitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO). Een met 10-man spelend FC ADO morste veel en won met 1-0 van AS Highwaystar. Iwan Ave loodste met een hattrick Vredenburgstar naar een 3-1 overwinning op Eendracht. In deze wedstrijd vielen aan elke zijde twee rode kaarten. FC ADO is momenteel de koploper met 10 punten, Vredenburgstar volgt met 9 punten.
Het werd een matige wedstrijd tussen ADO en Highwaystar. ADO was dominant en dicteerde de wedstrijd, wat ook in kansen resulteerde. Maar wat in de laatste wedstrijd al het geval was, de spitsen van FC ADO hebben te veel kansen nodig om een goal te maken. In de 23ste minuut kreeg Johan Aroeman van ADO direct rood van arbiter Pirthipal, nadat hij bij een onschuldige sliding de benen van de tegenstander raakte. Highwaystar kwam nu meer in de wedstrijd, maar tot echte kansen kwam ze niet. Daarentegen scoorde ADO in de 39ste minuut de 1-0. Een schot van Junrey Amelo veranderde via een verdediger van Highwaystar van richting en belandde in het doel van Awinash Roopram. Met deze score werd de rust ingegaan. In de tweede helft verzuimde ADO zijn tegenstander af te maken. Valentino Kiele miste daarbij 4 kansen om slechts in het doel te tikken. Alsof dat niet genoeg was, miste Derric Purperhart ook een penalty bij ADO. De enige kans voor Highwaystar was een schot van Safier Faujdar, maar deze werd even prachtig gered door FC ADO-doelman Omperkash Puljhun. Eindstand: 1-0.
Vredenburgstar had het beslist niet makkelijk tegen Eendracht. In de 17de minuut opende Iwan ‘Baiwa’ Ave de score (1-0). Na 37 minuten spelen kreeg Biza Akiemboto van Eendracht zijn tweede gele kaart (rood). Na 3 minuten spelen in de tweede helft maakte Ave er 2-0 van. Zusma Doekoe bracht Eendracht terug in de wedstrijd door in de 62ste minuut de 2-1 te scoren. Maar vier minuten hierna kreeg Eendracht haar tweede rode kaart, waarbij Jurgen Pinas vroegtijdig mocht gaan douchen. In de 75ste minuut kreeg Otmar Hardley van Vredenburgstar zijn tweede gele kaart, dus ook rood. Ave scoorde in de 78ste minuut de 3-1, wat de wedstrijd voorgoed besliste. In de 81ste minuut kreeg de ingevallen Bianto Belliot bij Vredenburgstar ook direct rood.
 

Het programma voor het komend weekend:
Zondag 28 oktober 2012
09.30   T. Red Rose – Jivan Jotie
11.20   T.  K.D. 2011 – Jai Hanuman
13.10   T. Bere Boys – SCV 2012
15.00   E. BKV – Jong Jivan Jotie
16.50   E. Hindelaya -Welgedacht C
Vrij: Cruzeiro             
Stand Eersteklasse 21 oktober 2012:

Team

W

P

V

T

S

1

F.C. ADO

4

10

7

2

+5

2

Vredenburgstar

4

9

10

5

+5

3

Cruzeiro

3

6

5

5

0

4

Hindelaya

3

4

4

4

0

5

S.V. Welgedacht C

3

4

4

4

0

6

B.K.V.

3

4

3

5

-2

7

Eendracht

3

3

4

5

-1

8

Jong Jivan Jotie

2

0

0

3

-3

9

A.s. Highwaystar

3

0

2

6

-4

 

error: Kopiëren mag niet!